donderdag 12 mei 2022

NamX is waterstof-SUV met verwisselbare tanks

AUTOWEEK
NamX is waterstof-SUV met verwisselbare tanks
De wereld is weer een innovatieve nieuwe speler rijker: NamX. Een Franse start-up die toekomst ziet in waterstofauto's en met een bijzonder concept komt. Geen waterstof tanken, maar tanks met waterstof erin in auto's plaatsen. Deze nog naamloze SUV is het eerste wapenfeit.
Lees verder

Nissan voor het eerst in drie jaar weer winstgevend
Nissan heeft in het afgelopen boekjaar voor het eerst in drie jaar weer winst geboekt, onder meer dankzij kostenbesparingen en de goedkopere Yen. De verkopen vielen wel iets lager uit dan vorig jaar.
Lees verder

Cadillac Escalade-V: nu met specs
De snelle Cadillac Escalade-V liet zich in januari al zien, maar toen wisten we nog niet hoe snel de auto precies was. Dat verandert vandaag.
Lees verder

Nieuwe Porsche Panamera de Nürburgring op
Porsche gaf de huidige Panamera nog geen twee jaar geleden een facelift en er wacht nog een subtiele vernieuwingsronde, maar ook werkt het al aan een nieuwe generatie van de Panamera. Die zien we hier voorbij scheuren op de Nürburgring-Nordschleife.
Lees verder

Officieel: Rolls-Royce Phantom krijgt facelift
De Rolls-Royce Phantom is vernieuwd. Rolls-Royce monteert onder meer een nieuw front met een -bijzonder!- minder prominente grille op zijn indrukwekkende topmodel.
Lees verder