Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse autoverkopen: -7 procent in april

AUTOWEEK
Nederlandse autoverkopen: -7 procent in april
Vergeet de kleine verkoopplusjes die de statistieken van de Nederlandse automarkt in februari en maart liet zien. In april zijn namelijk weer minder auto's verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar Dat blijkt uit cijfers die Rai Vereniging, Bovag en RDC vandaag vrijgeven.
Lees verder

Smart City Coupé – 2004 – 427.058 km - Klokje Rond
Smarts van de eerste lichting staan er om bekend dat ze vroegtijdig instorten met een kapotte motor. Maar dat het ook goed kan gaan hebben we in deze rubriek wel vaker aangetoond. Dat dat we ooit een Smart zouden aantreffen met vier ton op de klok, hadden we nooit verwacht. We zijn benieuwd.
Lees verder

Newey: 'Alleen Verstappen voelde zich lekker in vorige auto's'
De nieuwe reglementen in de Formule 1 zorgen ervoor dat de auto van Red Bull Racing een wat ander 'karakter' heeft dan de voorgangers. Iets waar Max Verstappen niet direct profijt van heeft, want volgens Adrian Newey lagen de vorige auto's Verstappen juist heel goed.
Lees verder

Volvo PV544 (1959) - In het Wild
Aan klassieke Volvo's geen gebrek in Nederland. Gezien de leeftijd is vooral het aantal Amazons dat je in het wild tegen kunt komen opvallend groot. Zeldzamer is zijn eenvoudigere broer: de PV544. Voor het eerst sinds 2015 schittert er weer eentje in 'In het Wild'.
Lees verder

Toyota Corolla Cross: Qashqai-concurrent vanaf €36.995
Toyota breidt zijn modelfamilie in het najaar uit met de Corolla Cross. De Corolla Cross is een nieuwe SUV-achtige in de compacte middenklasse waarmee Toyota overduidelijk het vizier heeft gericht op auto's als de Nissan Qashqai, Peugeot 308 en Volkswagen Tiguan. Nu zijn ook de prijzen van de Toyota Corolla Cross bekend.
Lees verder