Doorgaan naar hoofdcontent

Onbelaste kilometervergoeding volgend jaar al omhoog

AUTOWEEK
Onbelaste kilometervergoeding volgend jaar al omhoog

De onbelaste kilometervergoeding wordt eerder verhoogd dan gepland. Volgend jaar komt die op 21 eurocent per kilometer te liggen in plaats van de sinds 2006 geldende 19 cent. In 2024 gaat het verder omhoog naar 23 cent per kilometer.

Lees verder

Nieuwe Peugeot 408 geschetst

Peugeot heeft een designschets vrijgegeven van wat de splinternieuwe 408 moet zijn. De nieuwe 408 moet je feitelijk zien als de sedanversie van de nieuwe Peugeot 308. Ook voor de Europese markt bereidt Peugeot een nieuw derivaat van de 308 voor, al moet je niet direct je zinnen zetten op een nieuwe sedanversie van de 308. Hoe zit dat?

Lees verder

Rolls-Royce presenteert tweede Boat Tail

Rolls-Royce komt met een tweede hoofdstuk in het Boat Tail-verhaal. De tweede Rolls-Royce Boat Tail verschilt op subtiele wijze van de eerste, die een jaar geleden verscheen.

Lees verder

Skoda Afriq is extreme Kamiq met watervoorraad

Skoda heeft een wel heel heftige Kamiq gepresenteerd. We maken kennis met de Skoda Afriq, een grondig verbouwde Kamiq die oogt alsof hij zich tijdens de Dakar-rally prima op zijn gemak zou voelen.

Lees verder

Mitsubishi Colt CZ3 1.1 Incharge (2008)
Na enig zoeken en twijfelen is het eindelijk tijd geworden voor een eigen auto. De auto waar ik naar op zoek was, moest in ieder geval zuinig zijn. Daarnaast het liefst maximaal 150000 km. gereden hebben en beschikken over een distributieketting, met het oog op toekomstig onderhoud en onverwachte kosten. Na meerdere garages afgestruint te hebben in Groningen, waar auto's stonden met absurd hoge killometerstanden boven de twee en drie ton, een testrit gemaakt in een toyota aygo met een vr...
Lees verder