vrijdag 6 mei 2022

OPEC verhoogt olieproductie beperkt, prijs aan pomp blijft hoog

AUTOWEEK
OPEC verhoogt olieproductie beperkt, prijs aan pomp blijft hoog
De OPEC-landen verhogen de olieproductie iets, maar aan de pomp hoeven automobilisten geen wonderen te verwachten. De prijzen blijven voorlopig hoog. Het gaat namelijk om een beperkte productieverhoging.
Lees verder

Kan Verstappen de Amerikaanse show stelen? - Vooruitblik GP Miami
Mede dankzij de Netflix-hit Drive to Survive lijkt de Formule 1 eindelijk vaste voet op Amerikaanse bodem te krijgen. Naast Austin is daarom de Grand Prix van Miami aan de kalender toegevoegd. In een uitverkocht huis zullen de organisatoren er alles aan doen om er een great show van te maken.
Lees verder

Bizar: Mercedes-AMG GT 4-Door met front van G-klasse
Maak kennis met misschien wel de gekste Mercedes-Benz die je in tijden hebt gezien. De Mercedes-AMG GT 4-Door krijgt namelijk het front van de G-klasse aangemeten!
Lees verder

Lotus Emira GT4: knalhard circuitbeest
De Lotus Emira is ondanks zijn voor een Lotus ietwat hoge gewicht van ruim 1.400 kilo een echte rijdersauto. Voor wie de Emira graag op de circuits loslaat heeft Lotus een splinternieuwe circuitversie in de aanbieding. Dit is de Lotus Emira GT4!
Lees verder

Lucid Motors verhoogt prijzen Air
Lucid Motors ziet zich genoodzaakt om de prijzen van de Air te verhogen. Dat maakt de EV-bouwer bekend in het eerste kwartaalverslag van dit jaar. Om de doelstellingen voor dit jaar te behalen, zal Lucid Motors gezien de kwartaalcijfers behoorlijk aan de bak moeten.
Lees verder