Doorgaan naar hoofdcontent

Pagani schetst Huayra-opvolger C10

AUTOWEEK
Pagani schetst Huayra-opvolger C10

Pagani Automobili kondigt de komst aan van een volledig nieuw model, een auto die het vooralsnog aanduidt als 'C10' en die op 12 september dit jaar zijn publieksdebuut bleeft in het Italiaanse Milaan.

Lees verder

LEVC TX: 'Londense Taxi' 7.000 keer verkocht

Londen Electric Vehicle Company (LEVC) viert dat het zijn 7.000ste exemplaar van de TX heeft verkocht. De TX heb je in Nederland vast ook eens zien rijden. De elektrische auto met range extender wordt namelijk ook in ons land geleverd!

Lees verder

Renault Scénic Vision – Eerste Kennismaking

De Scénic is dood, leve de Scénic! Renault gaat door met deze modelnaam, maar plakt hem vanaf 2024 op een elektrische cross-over in plaats van een MPV. Jan loopt alvast een rondje om de Renault Scénic Vision, een concept-voorbode met een zeer interessante aandrijflijn.

Lees verder

Renault Scénic Vision: klaar voor 2024

De Renault Mégane E-Tech Electric staat niet op zichzelf, maar is de eerste auto van een hele reeks elektrische auto's op het CMF-EV-platform van Renault. Deze Renault Scénic Vision is een voorbode van één van die auto's, maar veel meer dan dat.

Lees verder

Ontwerp oer-Mini vastgelegd door Chinees bedrijf voor EV

Een Chinees bedrijf heeft het bedrijf van de oer-Mini bij het World Intellectual Property Organization vastgelegd. De kleine Engelse sympathiekeling lijkt terug te keren als Chinese elektrische auto.

Lees verder