maandag 23 mei 2022

Plymouth GTX - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Plymouth GTX - Op de Rollenbank
We zeggen altijd maar zo: bij Op de Rollenbank is plek voor autobezitters van alle soorten en gezindten. Toch is Peet Spaans wel een heel aparte verschijning. Hij haalt zijn Plymouth GTX uit de schuur, die is voorzien van een 8,0-liter V8. We horen hem al vele straten verderop aankomen. Eens kijken wat die auto kan.
Lees verder

IEA: 'Verkoop stekkerauto's blijft sterk groeien'
De verkoop van volledig elektrisch en deels elektrisch aangedreven auto's blijft sterk toenemen, na de recordverkopen van een jaar eerder. Het IEA (International Energy Agency) komt met nieuwe cijfers.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 408 op komst
Peugeot heeft een designschets vrijgegeven van wat de splinternieuwe 408 moet zijn. De nieuwe 408 moet je feitelijk zien als de sedanversie van de nieuwe Peugeot 308. Ook voor de Europese markt bereidt Peugeot een nieuw derivaat van de 308 voor, al moet je niet direct je zinnen zetten op een nieuwe sedanversie van de 308. Hoe zit dat?
Lees verder

Mini Clubman Cooper (2015)
Op zoek naar een andere auto Vanwege een tijdelijke verhuizing naar Griekenland moest ik afscheid nemen van mijn BMW i3S. Die reis is niet voor die auto weggelegd. Dus rondneuzen bij BMW, waar ik de 1-serie te klein vond, de 3-serie niet mooi en een 5-serie te groot. Ik houd van kleinere, wendbare auto's. Heel even heb ik de BMW 2 active tourer overwogen, vanwege de binnenruimte en toch en redelijke formaat en gewicht. Echter werd ik daar niet echt warm van. Toen even bij de buren binnenge...
Lees verder

Cupra laat binnenkort nieuwe modellen zien
Er wacht Cupra komende maand een bijzondere dag. Het merk zal op 7 juni namelijk meer uit de doeken doen over zijn toekomst.
Lees verder