Doorgaan naar hoofdcontent

Renault Clio 'Williams' (1992) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Renault Clio 'Williams' (1992) - Liefhebber Gezocht

Op zoek naar een populaire hot hatch die nog enigszins betaalbaar is? Misschien is deze tot 'Williams' omgetoverde Renault Clio 16v dan iets voor jou. Toch alweer 30 jaar oud, maar nog altijd een prima recept voor heerlijk sportieve ritjes.

Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLC kan ruim 100 km elektrisch rijden

Mercedes-Benz presenteert over zo'n twee weken de gloednieuwe GLC. Voor het zover is, krijgen we alvast een detailfoto en enkele interessante wetenswaardigheden voorgeschoteld.

Lees verder

BMW jaagt gefacelifte X6 over de 'Ring

BMW heeft zowel voor de X5 als voor de X6 een facelift in het vat zitten. De vernieuwde X6 mag zich voor zijn marktintroductie nog even aan de testrijders van BMW bewijzen op de fameuze Nürburgring-Nordschleife. Van dat testavontuur heeft onze spionagefotograaf een stel kiekjes weten te schieten.

Lees verder

Honda ZR-V: bijna net zo groot als CR-V

Honda brengt met de ZR-V in 2023 een volledig nieuwe SUV op de Nederlandse markt. De ZR-V krijgt in de Honda-hieärchie een plek tussen de HR-V en de CR-V. AutoWeek kan melden hoe de auto zich formaattechnisch precies tot zijn SUV-broertjes en -zusjes verhoudt.

Lees verder

Hoonipigasus: 1.400 pk sterke gestoorde Porsche 911

Hoonigan Racing heeft een nieuw vierwielig monster voor scheurneus Ken Block gepresenteerd. De rallycoureur en professioneel bandenroker krijgt een bizarre 1.400 pk sterke Porsche 911 als wapen toebedeeld om dit jaar mee te jagen op de snelste tijd tijdens de Pikes Peak International Hill Climb.

Lees verder