Doorgaan naar hoofdcontent

Renault toont Scenic Vision

AUTOZINE
Renault toont Scenic Vision
Renault toont een nieuwe conceptcar. De Scenic Vision is qua design een voorbode van een toekomstige 100% elektrische gezinsauto van Renault. Het DNA van de oorspronkelijke Scenic blijft behouden en evolueert. Zijn carrosseriedesign blikt vooruit op een 100% elektrisch model dat Renault in 2024 zal onthullen. Deze auto in het C-segment wordt ontworpen voor lange reizen met het hele gezin en profiteert van de voordelen van het CMF-EV-platform.
Lees verder

Mercedes-AMG toont Vision AMG
Mercedes-AMG toont de Vision. Deze showcar van Mercedes-AMG gunt een blik op de volledig elektrische toekomst van AMG Driving Performance. Onder het exterieurdesign van de vierdeurs coup? schuilt het al even bijzondere speciale AMG.EA-platform, dat momenteel in Affalterbach wordt ontwikkeld voor volledig elektrische performance-modellen.
Lees verder

Lancia keert terug in 2024
Lancia keert terug. Dat wat het belangrijkste nieuws van een toespraak van Lancia-CEO Luca Napolitano. Lancia doet zijn intrede in Europa en zet een eerste stap om een geloofwaardig en gerespecteerd merk in het premiumsegment te worden. Ons tienjarenplan, dat afgelopen september werd goedgekeurd, krijgt nu stap voor stap vorm. Wij zijn het elegante Italiaanse merk en dit is onze Renaissance. Innovatie en tijdloos design zijn altijd onze kernwaarden geweest. Omdat we met grote ambitie naar de toekomst kijken, voegen we hier duurzaamheid, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid aan toe.
Lees verder

VW breidt EV-productie uit naar Emden
Volkswagen zet vaart achter de transformatie van het netwerk van autofabrieken. De nieuwste locatie waar vanaf nu ook elektrische autos worden gebouwd, is de fabriek in Emden, waar vandaag de eerste ID.4 van de band rolde. Na Zwickau is Emden nu de tweede Duitse fabriek voor elektrische Volkswagens. Het merk bouwt ook elektrische autos in twee Chinese fabrieken (Anting en Foshan) en start later dit jaar met de EV-productie in Chattanooga (USA) en Hannover (Duitsland).
Lees verder

Evenement: Fully Charged Live 2022
Het begon allemaal heel aandoenlijk. In 2010 wilde de Britse acteur en presentator Robert Llewellyn de wereld verbeteren. Hij gebruikte zijn talent om een YouTube programma over elektrische auto's te presenteren. Dat was aanvankelijk aandoenlijk en amateuristisch, maar in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een kanaal van formaat. Inmiddels is "Fully Charged" zelfs zo groot dat het wereldwijd live shows organiseert. Voor het eerst doet "Fully Charged Live" West-Europa aan en wel van 20 t/m 22 mei in de Rai in Amsterdam. Autozine nam een kijkje.
Lees verder