dinsdag 31 mei 2022

Rolls-Royce Ghost Black Badge - Test

AUTOWEEK
Rolls-Royce Ghost Black Badge - Test
Met een Rolls Royce het circuit op? Gekkenwerk. En dus deden we precies dat in de nieuwe Ghost Black Badge. In de schemering van de Hongaarse zon.
Lees verder

Volvo C30 1.6 – 2008 – 305.010 km - Klokje Rond
Een keuring waarbij alle elementen aanwezig zijn om een succes te worden: een Volvo die 'net is ingereden', een eigenaar die liefhebber is van het merk en een Volvo-specialist die de occasion heeft geleverd en onderhouden. Maar desondanks krijgt de dag een onverwachte wending.
Lees verder

Subaru Levorg - Onbekend, maar bemind
Sommige auto's is het niet gegund. Ze komen op de markt onder een slecht gesternte, passen niet in het Nederlandse mobiliteitsklimaat of de koper haalt er gewoonweg zijn neus voor op. Toch vinden ook de verschoppelingen van autoland vaak een tevreden eigenaar. Wij breken, samen met zo'n tevreden bestuurder, een lans voor de auto's die onder aan de verkooplijsten bungelen.
Lees verder

Toyota op koers om ook in 2022 groter dan Volkswagen te zijn
Toyota Motor Corporation ligt op koers om ook in 2022 weer meer auto's te verkopen dan de Volkswagen Group. De twee concerns zijn jaarlijks met elkaar in de strijd om zich de grootste autofabrikant ter wereld te mogen noemen. Toyota lijkt zich die titel voor het derde jaar op rij echter weer toe te kunnen gaan eigenen.
Lees verder

Peugeot RCZ 1.6 THP - Op de rollenbank
We moeten uitkijken dat het geen standaardriedeltje wordt. Maar pas op voor de THP-motor in Peugeots en Citroën en in mindere mate in BMW's en Mini's. Dat is een garantie voor vervuiling, dure vervolgschade en vermogensverlies. Deze Peugeot RCZ is dus hoofdverdachte. Zijn eigenaar bleef weg bij onze meting maar stuurde zijn vriend Thomas Janssen om de kastanjes uit het vuur te halen.
Lees verder