vrijdag 13 mei 2022

Shelby Mustang GT500-H is 900 pk sterke huurauto

AUTOWEEK
Shelby Mustang GT500-H is 900 pk sterke huurauto
Shelby heeft de Ford Mustang weer eens bij de kladden gegrepen en er iets nog specialers van gemaakt. Voor autoverhuurbedrijf Hertz is er een reeks beestachtig sterke huurauto's klaargestoomd. Nu nog de vraag hoe lang die Mustangs heel blijven.
Lees verder

Autosector nog huiverig, maar in 2023 mogelijk overschot aan chips
Het wereldwijde chiptekort houdt de auto-industrie volgens enkele grote spelers nog wel even in zijn greep. Tegelijkertijd verwacht een marktonderzoeker dat er mogelijk volgend jaar al een overschot aan chips zal zijn.
Lees verder

General Motors: 'Kunnen terugkeren in Europa met EV's'
General Motors is sinds het verkopen van Opel niet meer actief in ons werelddeel, maar wellicht komt daar op den duur verandering in. CEO Mary Barra ziet namelijk kansen nu het concern steeds meer doet met elektrisch rijden.
Lees verder

BMW 3-serie facelift gelekt
Nog voordat BMW er zelf ruchtbaarheid aan geeft, lekt de aanstaande facelift van de BMW 3-serie het internet op. De wijzigingen zijn niet bepaald wereldschokkend, wel lijkt BMW de verschillende varianten van de 3-serie dichter bij elkaar te hebben gebracht.
Lees verder

'Hyundai gaat nieuwe EV-fabriek bouwen in de VS'
Hyundai gaat een nieuwe fabriek bouwen voor elektrische auto's in de Amerikaanse staat Georgia. Een bron meldt aan persbureau Bloomberg dat Hyundai dit besluit volgende week bekendmaakt.
Lees verder