Doorgaan naar hoofdcontent

SsangYong Torres: elektrische avonturier op komst

AUTOFANS
SsangYong Torres: elektrische avonturier op komst
Taal Nederlands SsangYong heeft vandaag de eerste info gegeven over een nagelnieuwe SUV die zich tussen Korando en Rexton zal parkeren. Die Torres spitst zich toe op avonturiers en zal in Europa als volledig elektrisch model op de markt komen. Een (elektrische) Defender voor het werkvolk, deze Torres?
Lees verder

Renault Scénic Vision: Grote broer voor Mégane Electric op komst!
Taal Nederlands Renault zal in 2024 een nieuwe generatie van de Scénic lanceren die zich mag profileren als een groter elektrisch broertje voor de huidige Mégane Electric. Een Vision conceptstudie toont ons nu al wat Renault in haar mars heeft. Daarbij wordt ook gekeken naar een hybridemotor die een elektromotor met 40 kWh-accu combineert met een waterstofsysteem!
Lees verder

Rijtest: Peugeot 308 1.5 BlueHDi (2022)
Taal Nederlands Peugeots populaire middenklasser zit in het nieuw, maar sommige zaken veranderen nooit. De HDi-dieselmotor uit de voormalige PSA-stal, bijvoorbeeld, maakt het brugje tussen de vorige 308 en de nieuwe generatie. Houdt dat nog wel steek, zo'n dieselblok in een moderne hatchback? Wij deden de test.
Lees verder

Vergeet M2! BMW M240i voortaan ook met achterwielaandrijving (2022)
Taal Nederlands BMW sloopt de vierwielaandrijving voortaan optioneel uit de M240i. Waardoor je de beschikking krijgt over een 374 pk sterke coupe met zes-in-lijn en RWD voor minder geld. Wie heeft de M2 nog nodig?
Lees verder

Gelekt: dit is de BMW M4 CSL één dag voor je hem mocht zien
Taal Nederlands BMW staat aan de vooravond van een belangrijk moment, want vanaf morgen staat er opnieuw een model met een CSL-staartje in het gamma. Bijna twee decennia gingen voorbij sinds dat nog eens het geval was, maar de allerlaatste dag voor de onthulling wordt de verrassing toch nog verpest.
Lees verder