Doorgaan naar hoofdcontent

Statement en presentatie door Oliver Zipse, Voorzitter van De Raad van Bestuur van BMW AG, 102e Annual General Meetin...

BMW GROUP
Statement en presentatie door Oliver Zipse, Voorzitter van De Raad van Bestuur van BMW AG, 102e Annual General Meeting van BMW AG in München op 11 mei 2022.
Statement en presentatie door Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur.
Lees verder

BMW Group gebruikt duurzame lakken gemaakt van bio-afval.
Innovatieve corrosiebescherming en matte lakken zonder fossiele grondstoffen verlagen de CO2-uitstoot met 40 procent. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW presenteert modelupdates voor zomer 2022
Verkooplancering voor plug-in hybride modellen van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer - Extra aandrijfvarianten voor de BMW 2 Serie Coupé en de BMW 4 Serie Gran Coupé - Nieuwe uitrustingspakketten voor tal van modelseries - BMW 2 Serie Coupé en BMW M3 nu standaard met BMW Operating System 8 en BMW Curved Display - BMW Maps-navigatiesysteem en BMW Intelligent Personal Assistant met uitgebreide functies. Bijgaand het Engelstalig persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring.
Met een scherper design, een aanzienlijk verfijnde premium uitstraling en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting begint de BMW 3 Serie aan een volgend hoofdstuk van zijn wereldwijde succesverhaal.
Lees verder

Speciale jubileumeditie: BMW M 1000 RR 50 Years M
50 jaar M vertaald naar BMW's iconische superbike
Lees verder