maandag 30 mei 2022

Stellantis en Toyota komen samen met grote bestelbus

AUTOWEEK
Stellantis en Toyota komen samen met grote bestelbus
Stellantis brengt in 2024 een nieuwe grote bestelbus voor zijn merken op de markt. Daar komt ook een Toyota-versie van, maken Stellantis en Toyota vandaag bekend. Er komen zowel versies met brandstofmotor als elektrische aandrijving.
Lees verder

Ferrari-teambaas gaat door het stof na misser in Monaco
Ferrari-coureur Charles Leclerc zag in Monaco de overwinning uit handen glippen na een strategische misser van zijn team. Teambaas Mattia Binotto trekt het boetekleed aan.
Lees verder

Opel Olympia Coupé (1969) - In het Wild
De Opel Kadett B schitterde al een paar keer in 'In het Wild', de Olympia nog niet! Een luxer en relatief zeldzaam model op basis van die Kadett.
Lees verder

Prijsverschil Duitse benzine na accijnsverlaging valt mogelijk tegen
Woensdag voert Duitsland een accijnsverlaging van maar liefst 35 cent per liter door op benzine. De benzineprijzen zijn in aanloop daarnaartoe echter gestegen in Duitsland. Het voordeel van tanken over de grens wordt dus mogelijk minder groot dan verwacht.
Lees verder

Weblog - Hee, de Prius is jarig!
Ik ben fan, vooral van de laatste generatie. Zijn door de tegenstanders afgezeken dufheid is voor mij een aanbeveling. De Prius is volgens de gangbare schoonheidsmaatstaven weliswaar zo lelijk als de nacht, de regels zijn er om te ondergraven, en hij voert wel onvervaarder dan wie ook zijn eigen koers. Aan de Prius zie je […]
Lees verder