woensdag 11 mei 2022

Subaru maakt prijzen Solterra bekend

AUTOZINE
Subaru maakt prijzen Solterra bekend
Subaru heeft de prijzen van de Solterra, de eerste volledig elektrische SUV van het merk, bekend gemaakt. De SUV beschikt over permanente vierwielaandrijving en een grondspeling van 21 centimeter, waarmee hij op en naast de weg zijn mannetje staat. De Solterra is er vanaf 56.395 euro. Misschien wel het belangrijkste nieuws is dat de elektrische SUV nog deze zomer leverbaar is. Nu al bestaat bij een aantal Subaru-dealers de mogelijkheid om kennis te maken met de Solterra.
Lees verder

Ford onthult E-Transit Custom
Ford zet een belangrijke stap in zijn elektrificatietraject door de eerste details vrij te geven van de geheel nieuwe, volledig elektrische Ford E-Transit Custom. Deze elektrische bedrijfswagen moet het boegbeeld worden in het 1-tons bedrijfswagensegment en is aangekondigd door Ford Pro, het onderdeel van Ford dat zich richt op klanten van bedrijfswagens.
Lees verder

Range Rover Sport maakt debuut
De nieuwe Range Rover Sport maakt wijze zijn werelddebuut. De derde generatie van de luxe SUV van Land Rover belooft prestaties zowel op de weg als in extreem terrein. De Range Rover Sport wordt gebouwd op de flexibele Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex) van Land Rover. Het aanbod van motoren omvat twee zescilinder Electric Hybrid plug-in hybrids met een volledig elektrische actieradius tot 113 km en een theoretische CO2-emissie vanaf 18 g/km.
Lees verder

Autotest: Volkswagen ID.5
Volkswagen is lekker bezig! De Volkswagen ID.3 is de eerste Duitse elektrische auto voor het grote publiek. Dat succes werd al snel versterkt door de ID.4. En nu volgt de ID.5. De ID.5 is net als de ID.4 een middelgrote SUV met elektrische aandrijving, maar dan een met de daklijn van een coupé. Wat heeft de ID.5 meer te bieden dan alleen een onderscheidend uiterlijk?
Lees verder

Seat Leon als FR Business Limited Edit
Seat introduceert FR Business Limited Editions voor de Leon en Leon Sportstourer. Met de bestaande sportiviteit van een FR-uitvoering, een extra standaarduitrusting ?n keuze uit diverse motoren en transmissies bieden ze maatwerk voor zakelijke rijders, met een voordeel oplopend tot 2.400 euro. Zo is de Leon FR Business Limited Edition er vanaf 30.250 euro.
Lees verder