dinsdag 24 mei 2022

Suzuki Vitara Hybrid - Test

AUTOWEEK
Suzuki Vitara Hybrid - Test
Gezien de samenwerking met Toyota zou je denken dat de nieuwe Suzuki Vitara Hybrid een hybride aandrijflijn van de Japanse gigant meekrijgt. Toch is dat niet zo. In plaats daarvan heeft Suzuki geheel zelfstandig een eigen hybride aandrijflijn ontwikkeld.
Lees verder

Hyundai Tucson vs. Mazda CX-5 vs. Opel Grandland - Triotest
Vrijwel elk merk heeft momenteel een SUV-achtige in het middendeel van de markt en dat betekent dat het voor elk model zaak is om een autoleven lang te blijven leren om bij te blijven. Dat brengt Hyundai, Mazda en Opel dicht bij elkaar.
Lees verder

Russische oud-minister nieuwe CEO AvtoVaz
De Renault Group schreef onlangs zijn meerderheidsbelang in het AvtoVaz voor een symbolisch bedrag over aan een Russisch onderzoeksinstituut, met als gevolg dat het moederbedrijf van Lada nu een nieuwe topman aanwijst.
Lees verder

Toyota Starlet volop in leven en wordt vernieuwd
Modelnaam Starlet kom je in Europa al 23 jaar niet meer tegen bij Toyota, maar sinds 2019 werd de begin jaren zeventig geïntroduceerde naam afgestoft voor een nieuw model. Die drie jaar geleden Starlet wordt nu opgefrist, maar er blijft weinig Toyota aan.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 21
AutoWeek 21 hangt deze week bij je in de brievenbus en ligt vanaf woensdag in de winkel. Deze week tref je onder meer een triotest tussen middelgrote SUV's, zetten we twee courante jonge sedans naast elkaar en rijden we (niet al te hard) met de piepkleine Opel Rocks-e.
Lees verder