woensdag 4 mei 2022

Test: Mazda CX-60

AUTOWEEK
Test: Mazda CX-60
Mazda's eerste plug-in hybride is de CX-60, een SUV die in alle opzichten boven de CX-5 staat. Bij de eerste kennismaking lijkt deze auto de middelmaat te ontstijgen. Maakt Mazda een stap omhoog op de sociale ladder?
Lees verder

'GP van Miami bepaalt rest van seizoen voor Mercedes'
Het Formule 1-team van Mercedes-AMG loopt vooralsnog hopeloos achter de feiten aan dit jaar. Komend weekend verschijnen er echter updates op de auto die het team hopelijk de goede richting in leiden. Als dat niet het geval is, zou Mercedes dit seizoen naar verluidt grotendeels laten varen.
Lees verder

'Brandstofprijzen langer hoog door EU-boycot Russische olie'
De brandstofprijzen staan nog altijd zeer hoog, maar nu lijkt er nog een extra tegenvaller aan te komen. De EU wil onder meer Russische olie gaan boycotten en deskundigen denken dat dit voor langdurige hogere prijzen kan gaan zorgen.
Lees verder

100.000 km met een Mitsubishi Colt - Uit de Oude Doos
Van een kilometerstand van 100.000 km kijken we tegenwoordig totaal niet meer op. 30 jaar geleden heerste echter bij velen nog de gedachte dat een auto met zulke ervaring al aardig op begon te raken. Een 'marathontest' met de Mitsubishi Colt moest duidelijkheid scheppen.
Lees verder

Ferrari boekt forse winst, gros van modellen uitverkocht
Terwijl de auto-industrie zucht onder onderdelentekorten en de verkopen van nieuwe auto's weer in een duikvlucht belanden, gaat het Ferrari voor de wind. De Italianen hebben zelfs voor dit jaar en een deel van volgend jaar al diverse modellen uitverkocht.
Lees verder