maandag 2 mei 2022

Test: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

AUTOWEEK
Test: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance
Een zuinigheidswonder is Mercedes-AMG's eerste plug-in hybride niet, ontzagwekkend is de 843 pk sterke GT 63 S E Performance wél. De technologie van het hybride vlaggenschip is bovendien een voorbode van wat nog meer gaat komen bij AMG.
Lees verder

Lancia wilde Audi Quattro eerst met tweemotorige Trevi te lijf gaan
De dominantie van Audi in de rallysport dwingt Lancia begin jaren 80 om actie te ondernemen. In 1984 overwegen ze bij het Italiaanse merk ook om vierwielaandrijving te gaan toepassen – en ze testen het onder de carrosserie van een brave sedan.
Lees verder

Tesla Model 3 populairste auto in Europa
Dat Tesla met de Model 3 regelrecht in de verkooproos heeft geschoten, bewijst het merk ook nu weer. De Model 3 was in maart namelijk niet alleen de best verkochte elektrische auto van Europa, de populaire Tesla was er namelijk ook nog eens de best verkochte personenauto.
Lees verder

Mercedes-AMG en Will.i.am komen met bijzondere creatie
Mercedes-AMG deelt een teaserfoto die de nodige vragen oproept. Men werkte samen met artiest Will.i.am aan een auto, maar wat het is nou precies is...
Lees verder

Mercedes-Maybach GLS krijgt 900 pk
Brabus heeft nagenoeg alles dat blinkt van de Mercedes-Maybach GLS 600 getrokken. Het resultaat is de Brabus 900, een sinistere verschijning met een bijna onaardse berg koppel.
Lees verder