dinsdag 10 mei 2022

Tien betaalbare klassiekers op het Antwerp Classic Car Event (2022)

AUTOFANS
Tien betaalbare klassiekers op het Antwerp Classic Car Event (2022)
Taal Nederlands Het ACCE is volop aan de gang, en wij gingen ter plaatse om ons licht op te steken tussen al dat klassieke schoon. Wat blijkt: het park van Brasschaat is dit weekend niet alleen de place to be voor exclusieve oldtimers, maar ook het event bij uitstek om inspiratie op te doen op vlak van betaalbare klassiekers. We pikken er tien voor je uit.
Lees verder

Verrassing: Citroën Ami is bestverkochte 'quadricycle' van België
Taal Nederlands Citroën is met heugelijk nieuws naar buiten gekomen. Zijn kleine Ami heeft in de maand april namelijk genoeg geïnteresseerden voor zich weten te winnen om zich tot bestverkochte model in zijn segment te mogen kronen. Dat het daarbij letterlijk en figuurlijk om een klein segment gaat, laten we even terzijde.
Lees verder

Rijtest: Porsche 718 Cayman GT4 PDK (2022)
Taal Nederlands Een Porsche is altijd iets speciaals, zegt men wel eens, maar wat als de standaardmodelletjes je hart toch niet kunnen bekoren? Dan kan je altijd bij de exemplaren met een GT-suffix terecht, zoals deze 718 Cayman GT4. En het liefst in het knaloranje, alstublieft.
Lees verder

Officieel: elektrische Ford E-Transit Custom gaat personenversie voor (2022)
Taal Nederlands Ford heeft het doek getrokken van een gloednieuw elektrisch model — of eigenlijk moeten we 'Ford Pro' zeggen. Voorlopig krijgen we deze E-Transit Custom namelijk enkel als functionele bestelbus te zien, maar binnenkort volgt er ook een personenversie onder de 'Tourneo'-noemer.
Lees verder

Elektrische BMW iX1 laat zich zien tijdens laatste wintertests
Taal Nederlands Sneeuw in mei? Helemaal geen uitzondering als je in Arjeplog gaat kijken, een plekje in Zweden waar heel wat constructeurs hun nieuwe modellen onderwerpen aan koudetests. Zo ook BMW, dat nu naar buiten komt met een reeks winterkiekjes van zijn aankomende iX1.
Lees verder