Doorgaan naar hoofdcontent

Video: Porsche Taycan behaalt wereldrecord elektrisch donuts draaien

AUTOFANS
Video: Porsche Taycan behaalt wereldrecord elektrisch donuts draaien
Taal Nederlands In de categorie 'minder nuttig nieuws' deze week: stuntpiloot Terry Grant en zijn Porsche Taycan Cross Turismo. De Brit trok namelijk naar Zweden om er het wereldrecord donuts draaien op zijn naam te zetten, maar dan in de klasse van de elektrische auto's.
Lees verder

Nieuwe inschrijvingen dalen opnieuw sterk in april 2022
Taal Nederlands Na een beloftevolle start begin dit jaar gaan de inschrijvingscijfers voor nieuwe wagens opnieuw in dalende lijn, met april als dieptepunt. De oorzaak zou te zoeken zijn in het conflict in Oekraïne, en natuurlijk in al die dekselse vakanties de laatste tijd…
Lees verder

Gerucht: Hyundai-groep trekt stekker uit samenwerking met Rimac
Taal Nederlands Temidden van alle feestvreugde bij Rimac, komt één investeerder met plannen naar buiten om de samenwerking stop te zetten. Porsche en Bugatti vergrootten namelijk hun zeggenschap binnen het bedrijf, en daar kan de Hyundai-groep niet mee lachen.
Lees verder

Rezvani belooft nieuwe 'Beast' met ruim 1.000 pk
Taal Nederlands Rezvani heeft nog eens van zich laten horen in de vorm van twee veelbelovende plaagplaatjes. Daarop krijgen we een gloednieuwe generatie van de 'Beast' te zien, maar de beelden zelf zijn nog niet het spannendste aan de teaser. De kleine fabrikant belooft namelijk een vermogen van meer dan 1.000 pk.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E laadt sneller en trekt meer gewicht na update (2022)
Taal Nederlands Ford trakteert zijn elektrische crossover op een welverdiende over-the-air update. Zo kan de Mustang Mach-E voortaan 250 kilogram meer gewicht slepen en helpt de juiste laadpaal zijn batterij 37 minuten sneller naar de 90%. En het beste nieuws is dat je er niet eens een nieuw exemplaar voor moet gaan kopen.
Lees verder