Doorgaan naar hoofdcontent

Vijf redenen om naar het Antwerp Classic Car Event te gaan komend weekend

AUTOFANS
Vijf redenen om naar het Antwerp Classic Car Event te gaan komend weekend
Taal Nederlands Nog maar twee weekjes slapen en het is weer zover: dan verzamelt er een enorme partij aan oldtimers en ander automobiel lekkers in het park van Brasschaat. Als dat geen reden genoeg is om naar het Antwerp Classic Car Event af te zakken, dan zijn er nog deze vijf troeven.
Lees verder

Wie-is-het: Bentley plaagt met "langverwacht nieuw model"
Taal Nederlands Bentley trakteert ons op een spelletje automobiele wie-is-het. De constructeur heeft namelijk een teaserafbeelding de wereld in gestuurd, maar laat in het bijgevoegde woordje uitleg niet weten over welk model het precies gaat. Wat ze wel beloven, is dat dit het nieuwe toppunt van hun capaciteiten zal worden.
Lees verder

Rijtest: Ford Mustang Mach 1 (2022)
Taal Nederlands Een letter en een koppelteken maken een wereld van verschil. Voor het eerst en laatst in deze test: de Mustang Mach-E is Fords elektronendrinkende elektrische SUV, de Mustang Mach 1 de octaanslurpende pony car. Met die laatste gingen wij nog eens een toertje doen.
Lees verder

Orderboekje Ineos Grenadier opent deze maand, en dit moet je ervoor betalen
Taal Nederlands Zij die bij de onthulling van Land Rovers nieuwe Defender hun maag zowat voelden keren van de heiligschennis, kunnen binnenkort eindelijk terug eten. Het Belgische bestelboekje van de Ineos Grenadier, misschien wel de ├ęchte spirituele opvolger van de oer-Land Rover, opent namelijk binnen een tweetal weken.
Lees verder

Hyundai i30 N Drive-N is Limited Edition met extra 'N'-appeal (2022)
Taal Nederlands Dat de Hyundai i30 N een steengoede hothatch is, wisten we al langer dan vandaag. Het enige wat het model misschien nog miste was een vleugje exclusiviteit, en daar wordt nu wat aan gedaan. Dit is namelijk de Drive-N-versie, en dat is een heuse limited edition.
Lees verder