vrijdag 13 mei 2022

Vraag: rijstrookassistent aan of uit?

AUTOFANS
Vraag: rijstrookassistent aan of uit?
Taal Nederlands Niemand houdt van een betweter, en al helemaal niet wanneer je er het merendeel van je spaarcenten aan uitgegeven hebt. Dus wat als je in je gloednieuwe auto stapt, en de rijstrookassistent na de eerste meters al van de overenthousiaste soort blijkt te zijn? Speel je op veilig, of hou je het dan liever zelf binnen de lijntjes?
Lees verder

Start-up NamX pakt uit met innovatieve waterstof-SUV
Taal Nederlands Elektrische auto's worden gezien als de toekomst van individuele mobiliteit, al zitten we — letterlijk en figuurlijk — wat verveeld met die laadtijden. Waterstofwagens bieden al een antwoord, maar kan het nog wat sneller? Zeker, want deze NamX laat je toe om gewoon je lege tank te wisselen met een nieuw exemplaar vol H2.
Lees verder

Bijna-Allroad: Audi A1 Citycarver gaat voortaan 'Allstreet' heten (2022)
Taal Nederlands Audi voegt een nieuwe naam aan zijn gamma toe, al verwijst die voor de duidelijkheid niet naar een nieuw model. Deze ruiger aangeklede Audi A1 stond tot voor kort namelijk in de catalogus als 'Citycarver', maar gaat vanaf nu onder de noemer 'Allstreet' door het leven.
Lees verder

Mercedes-AMG steekt ook A 45 en CLA 45 in Edition 55-verjaardagstenue (2022)
Taal Nederlands Mercedes-AMG viert feest, en dat zal je geweten hebben. Het is namelijk 55 jaar geleden dat de tuner, die inmiddels deel uitmaakt van Mercedes-Benz, tot ontstaan kwam. Ter ere van die verjaardag trakteert Mercedes-AMG zijn modellen één voor één op een Edition 55-uitvoering, en deze keer zijn de 45-versies van de A en de CLA aan de beurt.
Lees verder

Officieel: Rolls-Royce Phantom facelift brengt iconische grille up-to-date (2022)
Taal Nederlands Niets of niemand ontsnapt aan modernisering, zelfs de Rolls-Royce-eigenaar niet. Zo maakt een nieuwe update hun Phantom iets subtieler overdag terwijl je hem 's nachts net makkelijker gaat herkennen. Daarvoor mocht Rolls-Royce in de trukendoos van moederhuis BMW grabbelen.
Lees verder