Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom de Ketheltunnel vanochtend dicht was

AUTOWEEK
Waarom de Ketheltunnel vanochtend dicht was
Wie vanochtend in de regio Rotterdam op weg was tijdens de ochtendspits heeft ongetwijfeld gemerkt dat het razend druk was op de weg. De Ketheltunnel was namelijk dicht op een cruciaal tijdstip. Rijkswaterstaat geeft een verklaring.
Lees verder

Aantal bestuurders onder invloed van drugs fors gestegen
Steeds meer automobilisten worden betrapt op rijden onder invloed van drugs, blijkt uit cijfers van de Korpsleiding die door NU.nl zijn opgevraagd.
Lees verder

Peugeot Partner Rapid is nieuwe kleine bestelauto
Peugeot is een nieuwe kleine bestelauto rijker. We maken kennis met de Partner Rapid, een auto die minder nieuw is dan je zou denken.
Lees verder

Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance: 1.088 pk sterke EV!
De Taycan is vooralsnog de enige volledige elektrische Porsche, maar zal dat niet lang blijven. Porsche komt onder meer met een volledig elektrische Macan en ook de 718-reeks belooft in de toekomst elektrisch te worden. Met de GT4 ePerformance blikt Porsche vooruit op een elektrische circuitversie van de 718 die dan ook relevanter is dan je wellicht zou denken.
Lees verder

Olymp: nieuw merk met EV's én waterstofauto's
Het aantal start-ups dat naast elektrische auto's ook modellen met een brandstofcel aan boord wil gaan voeren neemt gestaag toe. Ook vandaag maken we weer kennis met een dergelijke nieuwe speler. We heten welkom: Olymp.
Lees verder