dinsdag 10 mei 2022

Weblog: Hoe snel mag je hier rijden?

AUTOWEEK
Weblog: Hoe snel mag je hier rijden?
Ik hoop echter dat je daar toch een paar keer over nadenkt als je dat doet. Want je ziet ook wel dat die weg slechts een (vracht)auto breed is en dat je ook nog fietsers tegen kunt komen. Sla je aan het einde van de weg rechtsaf, dan kun je over een soortgelijk weggetje doorrijden langs de Vecht en genieten van het uitzicht en in deze tijd van het jaar van de jachtjes die er varen. Ook zonder een verdere beperking tegen te komen. Hooguit een enkele tegenligger, fietser of wandelaar. Eigenlijk ...
Lees verder

Test: Xpeng P5
De Xpeng P5 is de eerste auto van het Chinese merk die je in Nederland kunt bestellen. Wij gingen ermee op pad, en kijken vooral uit naar de toekomstige modellen.
Lees verder

Toyota Celica (1994) - Liefhebber Gezocht
In sommige gevallen moet je een beetje om de ruwe randjes heen kijken om in te zien dat een auto eigenlijk nog best leuk is. Dat geldt in ieder geval voor deze Toyota Celica die wel eens strakker in de lak heeft gestaan, maar technisch mogelijk meer kan overtuigen.
Lees verder

Subsidiebudget voor nieuwe elektrische auto vrijwel op
Wil je dit jaar nog profiteren van de aanschafsubsidie op een nieuwe elektrische auto? Wees er dan heel snel bij. Na een ruime vijf maanden is de bodem van de SEPP-subsidiepot namelijk in zicht.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport: plug-ins, V8 Ć©n elektrisch!
Begin dit jaar lanceerde Land Rover een tot op het kleinste boutje nieuwe Range Rover en nu introduceert het merk de volledig nieuwe Range Rover Sport. De Range Rover Sport neemt wat design betreft meer afstand tot zijn minder dynamisch ingestelde grote broer en komt niet alleen met (geƫlektrificeerde) zes- en achtcilinders beschikbaar, maar ook met een geheel elektrische aandrijflijn!
Lees verder