zaterdag 7 mei 2022

WILL.I.AMG is bizarre ‘Benz met goede bedoelingen

AUTOFANS
WILL.I.AMG is bizarre 'Benz met goede bedoelingen
Taal Nederlands Wat gebeurt er wanneer je aan een rapper vraagt om zijn ideale auto te bedenken? Inderdaad: dan krijg je waarschijnlijk een lage coupé met zelfmoorddeuren, afgewerkt door de iconische voorgevel van een G-Wagon. Helemaal onverantwoord dus, tenzij je hem voor het goede doel maakt.
Lees verder

Elektrische Subaru Solterra krijgt prijskaartje (2022)
Taal Nederlands De tweeling van de Toyota bZ4X en de Subaru Solterra is compleet, want ook die laatste krijgt nu een Belgische prijs opgespeld. Daaruit blijkt dat de Subaru in zijn basisversie meer gaat kosten, al krijg je daarvoor ook aanzienlijk meer in ruil.
Lees verder

Mercedes start verkoop zelfrijdende Drive Pilot in Duitsland (2022)
Taal Nederlands Goed nieuws voor zij die al dat autorijden stilaan beu aan het worden zijn: Mercedes brengt deze maand de verkoop op gang van zijn Drive Pilot. Dat is op slag het meest geautomatiseerde rijhulpsysteem op de Europese markt, al moet je er in eerste instantie wel nog in Duitsland voor gaan shoppen.
Lees verder

Teaserfeest: dit worden de betaalbare EV's van de Volkswagen-groep
Taal Nederlands Het Volkswagen-concern heeft ons getrakteerd op een trio van teasers, en die verwijzen naar een aantal interessante nieuwkomers. Binnen dit en een paar jaar wil de groep namelijk elektrische instappers lanceren voor zijn betaalbare merken, al reppen ze over Seat met geen woord…
Lees verder

5 moderne supercars op het Antwerp Classic Car Event (2022)
Taal Nederlands Het lijkt een contradictie in terminis, moderne supercars op een klassiek auto-event. Wie echter ooit al richting Antwerp Classic Car Event trok (ACCE) weet dat het evenement een groot feest is van oud en nieuw. Met zelfs steeds meer prestigieuze automerken die er een minisalon houden. Dat levert natuurlijk een hoop lekkers op. Kijk even mee!
Lees verder