dinsdag 24 mei 2022

Woensdag extra drukke avondspits verwacht wegens Hemelvaart

AUTOWEEK
Woensdag extra drukke avondspits verwacht wegens Hemelvaart
Donderdag is het Hemelvaartsdag en veel mensen maken er dan een lang weekend van en gaan erop uit. De ANWB houdt voor woensdagavond dan ook rekening met een extra drukke spits.
Lees verder

Ferrari-teambaas nog niet onder de indruk van Mercedes
Het zag er in Spanje een stuk beter uit voor het Formule 1-team van Mercedes, maar bij Ferrari maken ze zich nog niet druk om de Zilverpijlen. Volgens teambaas Mattia Binotto is het verschil in snelheid nog aanzienlijk.
Lees verder

Mazda RX-8 – 2004 – 221.173 km - Klokje Rond
Doorgaans vliegen bij Klokje Rond de torenhoge kilometerstanden je om de oren. Deze week is de stand allesbehalve bijzonder. Maar de auto is dat wel. Want een rotatiemotor van de Mazda RX-8 geeft toch doorgaans bij 100.000 kilometer de geest? Nee dus. Het hangt ervan af hoe je hem gebruikt.
Lees verder

Bentley Azure: nieuwe uitvoering met focus op comfort
Bentley stoft de naam Azure af voor een nieuwe uitvoering waarbij de focus op comfort ligt. Ieder model uit het huidige Bentley-gamma krijgt de Azure-behandeling.
Lees verder

Honda laat stukjes nieuwe CR-V zien
Honda heeft de eerste officiƫle flarden van de nieuwe CR-V vrijgegeven. Die ter opwarming van de komst van de nieuwe generatie CR-V bedoelde afbeeldingen bevestigen dat AutoWeek je onlangs inderdaad al de eerste foto's van de complete CR-V kon laten zien.
Lees verder