Doorgaan naar hoofdcontent

Abt RS Q8 Signature Edition - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Abt RS Q8 Signature Edition - Eerste rijtest
Abt heeft een tweede model uit de Signature Edition-reeks ontwikkeld. De kenmerken: koolstofvezel in overvloed, een topsnelheid van 315 km/h, een productie die op 96 exemplaren is begrensd. Alle voorzien van een tijdcapsule. We mogen exclusief op pad met het eerste exemplaar.
Lees verder

Honda Civic - Eerste rijtest
Honda brengt in de nieuwe hybride Civic het aantal motoren terug van drie tot één. Gelukkig verslaat die de andere twee glansrijk als het gaat om verbruik en prestaties. Bovendien gaan achter het ietwat doorsnee uiterlijk van deze zakjapanner verrassende rijeigenschappen schuil.
Lees verder

Renault Mégane R.S. 275 Trophy R – Blits Bezit
Max de Vleeschouwer heeft amper 600 kilometer met zijn spierwitte Mégane R.S. 275 Trophy R gereden. "Ik poets hem meer dan ik ermee rijd. Ik ben er erg zuinig op, omdat het de enig overgebleven Trophy R in Nederland is."
Lees verder

Toyota Prius 1.5 THSD – 2004 – 501.235 km
Hij mag graag vertellen over zijn historie met Audi's, Volvo's en Mercedessen van de grote soort. Maar in 2015 zag Erik Polman het licht en schafte zich een Toyota Prius aan. "Ik blijf me verbazen over hoe gemakkelijk en probleemloos die zijn kilometers maakt." Inmiddels staat zijn blauwe over het half miljoen en wil hij weleens weten hoeveel leven er nog in zit. Wat hem betreft weet zijn Prius namelijk van geen ophouden.
Lees verder

Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid
De moderne auto is ingewikkelder dan ooit. Zelfs in een betaalbare middenklasser zit een heleboel techniek. Neem nou deze Ford Puma. Die heeft een driecilinder turbomotor die wordt ondersteund door hybridetechiek. Al die feestelijkheden bij elkaar moeten in totaal 155 pk opwekken. Dat is veel, toch is Ghisbert maar matig enthousiast.
Lees verder