Doorgaan naar hoofdcontent

Alle Fords Mustang Mach-E in Nederland betrokken bij terugroepactie

AUTOWEEK
Alle Fords Mustang Mach-E in Nederland betrokken bij terugroepactie
De Ford Mustang Mach-E is betrokken bij een terugroepactie omdat de elektrische SUV tijdens het rijden uit zou kunnen vallen. Ook in Nederland is de Mustang Mach-E betrokken bij de terugroepactie.
Lees verder

Invoering deeltjestest voor apk dieselauto's uitgesteld
Vanmorgen schreven over het door Bovag en Stichting Overlegorgaan APK (SP-APK) waar ook RAI Vereniging bij is aangesloten ingediende verzoek om de roetfiltertest later dan in 1 juli 2022 in te voeren. RAI Vereniging meldt nu dat de invoer van de deeltjestest voor dieselauto's met een half jaar is uitgesteld.
Lees verder

Mega Tjaffer (1995) - Liefhebber Gezocht
Met snikhete dagen op komst kun je natuurlijk tevreden zijn met goede airconditioning in je auto, maar wat dacht je van het idee om gewoon je halve auto thuis te laten en lekker in de open lucht rond te rijden? Met deze Mega Tjaffer kan dat!
Lees verder

Racefeest in Montreal - Vooruitblik GP Canada
Waar in Bakoe de toeschouwers met een loep waren te zoeken, leeft en ademt Montreal deze hele week Formule 1. Kan Max Verstappen de feestvreugde zondag naar een hoogtepunt brengen?
Lees verder

'Audi spant rechtszaak aan tegen Nio wegens modelnamen'
Chinese automerken die van een Westers merk een rechtszaak aan hun broek krijgen, dat hebben we vaker gezien. Deze keer gaat het echter niet om het kopiƫren van een ontwerp, maar om de modelnamen die het Chinese Nio gebruikt.
Lees verder