Doorgaan naar hoofdcontent

Alpine A110 Tour de Corse 75: retro én gelimiteerd

AUTOWEEK
Alpine A110 Tour de Corse 75: retro én gelimiteerd
Alpine introduceert een nieuwe en met retrodetails overladen speciale uitvoering van de A110: de Tour de Corse 75. De Alpine A110 Tour de Corse 75 komt in een oplage van slechts 150 stuks op de markt.
Lees verder

Ferrari: 'Purosangue wordt geen bestseller'
Opvallend nieuws van Ferrari: de eerste SUV van het merk moet nadrukkelijk niet het populairste model worden. Zo blijft de Ferrari Purosangue, en daarmee Ferrari als geheel, exclusief.
Lees verder

Vijftien nieuwe Ferrari's voor 2026
Ferrari pakt lekker door en wil tussen 2023 en 2026 vijftien nieuwe modellen introduceren. Een belangrijk onderdeel van die reeks is de eerste EV van het merk, die in 2025 moet verschijnen.
Lees verder

Lada presenteert uitgeklede Granta zonder abs en airbags
Lada heeft de productielijn van de Granta weer aangeslingerd. Daarbij introduceert Lada direct een nieuwe basisuitvoering die deels kaler is dan ooit, maar anderzijds ook weer rijker is uitgerust dan de vorige basisversie.
Lees verder

Vernieuwde Ford Kuga: volledig nieuw gezicht
De Ford Kuga ondergaat een ingrijpende facelift. De SUV krijgt een volledig nieuwe voorkant aangemeten dat de auto een heel ander aanzicht oplevert. Op deze set spionagefoto's is de grondig gefacelifte Kuga al vanuit alle hoeken zonder camouflerend stickerwerk te zien.
Lees verder