dinsdag 7 juni 2022

Alpine bouwt A110 GT Redele limited

AUTOZINE
Alpine bouwt A110 GT Redele limited
Alpine oprichter Jean R?d?l? zou dit jaar (2022) honderd jaar geworden zijn. Het jubileum is gevierd met een memorabele bijeenkomst in het Franse Dieppe, de bakermat van Alpine. Tijdens deze meeting met talrijke merkfans is het doek getrokken van de A110 GT J. R?d?l?. Een wereldpremi?re van een speciale uitvoering die is uitgebracht als ode aan de oprichter.
Lees verder

Polestar 2 als BST edition 270
Het aanbod van Polestar Engineered wordt binnenkort uitgebreid met de speciale Polestar 2 BST edition 270. De meest dynamische elektrische auto van Polestar tot nu toe is het resultaat van decennia aan tuning-ervaring van moederbedrijf Volvo. De in totaal 270 exemplaren zijn exclusief verkrijgbaar op de Europese, Chinese en Noord-Amerikaanse markt.
Lees verder

Mitsubishi ASX krijgt hybride-motoren
De nieuwe generatie Mitsubishi ASX komt op de markt met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt. Het aanbod loopt uiteen van relatief effici?nte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten met een gunstige combinatie van prestaties en emissies.
Lees verder

Polestar 3 debuteert in oktober 2022
De Polestar 3 zal in oktober 2022 worden gepresenteerd. De Polestar 3 is een nieuwe SUV van het merk, waarmee het een segment betreedt dat tot de snelst groeiende en meest winstgevende behoort in de automobiel sector, vooral in de Verenigde Staten. De nieuwe Polestar maakt op termijn autonoom rijden op de snelweg mogelijk, ondersteund door de LiDAR-sensoren van Luminar en de rekenkracht van NVIDIA. Bij de lancering beschikt de Polestar 3 over een tweemotorige aandrijflijn en een grote accu voor een actieradius van meer dan 600 km (WLTP).
Lees verder

CUPRA presenteert 3 nieuwe modellen
CUPRA presenteert spannende plannen, met nieuwe CUPRA-modellen voor een nieuw tijdperk. Sinds de start van het merk vier jaar geleden heeft CUPRA bijna 200.000 autos afgeleverd, terwijl de omzet is gegroeid van EUR 430 miljoen in 2018 tot bijna EUR 2,2 miljard in 2021. Daarmee overtreft CUPRA alle verwachtingen. Dit jaar wil CUPRA zijn verkoopvolume, omzet en wereldwijde netwerk van CUPRA City Garages zelfs verdubbelen. Tegen 2025 heeft CUPRA bovendien een nieuw tijdperk betreden met drie nieuwe geelektrificeerde modellen: de CUPRA Terramar, CUPRA Tavascan en CUPRA UrbanRebel
Lees verder