Doorgaan naar hoofdcontent

Audi stopt oude accu's in Indiase riksja's

AUTOWEEK
Audi stopt oude accu's in Indiase riksja's
Audi heeft een nieuwe bestemming gevonden voor gebruikte accu's van elektrische auto's. Samen met de Indiase start-up Nunam hangt Audi oude accu's in India in riksja.
Lees verder

Uitstel verplichting roetfiltertest tijdens apk aangevraagd
Met ingang van 1 juli 2022 moet er tijdens de apk van dieselauto's een test worden gedaan om vast te stellen of het roetfilter naar behoren werkt. Bovag heeft samen met Stichting Overlegorgaan APK (SO-APK) - waarbij ook RAI Vereniging is aangesloten - een verzoek ingediend om de de test van de roetfiltertest pas per 1 januari 2023 te verplichten.
Lees verder

Australiƫ blijft tot 2035 op Formule 1-kalender
De Australische Grand Prix blijft nog een hele tijd op de Formule 1-kalender staan. Het bestaande contract is verlengd tot 2035.
Lees verder

Hyundai vernieuwt compacte cross-over
Het modellenaanbod van veel merken verschilt van markt tot markt, zo ook dat van Hyundai. Het merk voert nu een vrij uitgebreide facelift door op een compacte cross-over die we in Nederland helemaal niet kennen: de Venue.
Lees verder

Aantal verkeersovertredingen gestegen
Het aantal verkeersovertredingen neemt toe ten opzichte van vorig jaar. In de eerste vier maanden van dit jaar werden er ruim 9,2 procent meer overtredingen geconstateerd dan in die periode in 2021. Ook het aantal buitenlanders dat de mist in gaat is duidelijk gestegen.
Lees verder