woensdag 8 juni 2022

AutoWeek heeft Community Manager voor online gemeenschap

AUTOWEEK
AutoWeek heeft Community Manager voor online gemeenschap
AutoWeek.nl is met maandelijks meer dan 3 miljoen unieke bezoekers een website waar veel gebeurt. Om de dagelijkse stroom aan reacties onder de artikelen en op het forum beter te kunnen managen heeft AutoWeek een Community Manager aangesteld. Die is verantwoordelijk voor de verbinding tussen het merk en de actieve fans, en luistert naar feedback en wensen van de online community.
Lees verder

Dit is MG's nieuwe elektrische roadster
AutoWeek kan je exclusief laten zien hoe de productieversie van de MG Cyberster wordt vormgegeven. De MG Cyberster wordt een volledig elektrische open tweezitter en dus een uniek model op de Europese markt.
Lees verder

Gefacelifte Cupra Leon krijgt geheel nieuwe neus
Cupra zit bepaald niet stil. Het merk liet onlangs weten nog voor 2025 drie splinternieuwe modellen op de markt te brengen, maar er is meer. Zo krijgen de Cupra Leon en Cupra Leon Sportstourer binnen enkele jaren een facelift waarmee de Cupra-versies meer afstand nemen van hun Seat-broertjes.
Lees verder

Citroën C3 Elle is actiemodel gericht op vrouwen
Citroën introduceert een speciale editie van de C3 waarmee het zich vooral op potentiële vrouwelijke kopers lijkt te richten. De speciale uitvoering is namelijk een samenwerking tussen Citroën en vrouwenlifestylemagazine Elle.
Lees verder

Fisker's klimaatneutrale Pear nu vanbinnen
Met elektrische SUV Ocean wil Fisker de wereld veroveren, maar dat is niet de enige auto die het merk van plan is op autoland af te vuren. In 2024 brengt het merk namelijk de Pear op de markt, een cross-over waar het merk nu meer informatie over vrijgeeft.
Lees verder