Doorgaan naar hoofdcontent

Bedrijfswagenverkoop opnieuw onderuit

AUTOWEEK
Bedrijfswagenverkoop opnieuw onderuit
Niet alleen heeft de verkoop van nieuwe personenauto's in de Europese Unie betere tijden gekend, ook de verkoop van bedrijfswagens is bepaald niet meer wat het geweest is. In de Europese Unie zijn in mei ruim 22 procent minder nieuwe lichte bedrijfswagens verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar.
Lees verder

Bijna helft Nederlanders stapt nooit in deelauto
Bijna de helft van de Nederlandse automobilisten wil laat de deelauto volledig links liggen. Dat meldt leasemaatschappij MisterGreen op basis van onderzoek onder zo'n 1.100 Nederlanders met een rijbewijs.
Lees verder

Nieuwe Honda Accord: bijna Honda's belangrijkste
Honda is in de Verenigde Staten aan het testen geslagen met een nieuwe generatie van zijn belangrijkste modellen: de Accord. Op deze spionagefoto's is die nieuwe Accord voor het eerst in het openbaar te zien.
Lees verder

Tesla Cybertruck volgens Musk over een jaar in productie
De buitengewoon markante Tesla Cybertruck gaat over een jaar eindelijk echt in productie. Dat heeft Tesla-topman Elon Musk laten weten. Hij geeft ook een verklaring voor de vertraging.
Lees verder

Elon Musk: 'Nieuwe gigafabrieken zijn enorme geldovens'
In relatief korte tijd voegde Tesla twee zogenoemde gigafabrieken toe aan zijn productieportfolio. Die twee nieuwe fabrieken, waarvan er een nabij Berlijn staat, maken volgens Tesla-topman echter miljarden dollar verlies.
Lees verder