Doorgaan naar hoofdcontent

BMW 530i Touring (1995) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
BMW 530i Touring (1995) - Liefhebber Gezocht
Op zoek naar een comfortabele, luxe en vlotte stationwagen? Misschien kun je overwegen om eens in een wat oudere hoek te zoeken. Wat te denken van deze leuke BMW 530i Touring? Daar moet je wel een beetje een liefhebber voor zijn, want het kan natuurlijk goedkoper.
Lees verder

Tesla Superchargers in meer landen open voor andere merken
Tesla maakte vorige maand bekend dat zijn Superchargers in meer Europese landen dan alleen in Nederland opengesteld worden voor auto's van andere merken. Nu breidt Tesla de lijst verder uit.
Lees verder

Prodrive P25 is Subaru 22B STi met ruim 400 pk
De Subaru 22B STi staat bij Subaru-liefhebbers bekend als een van de meest begerenswaardige incarnaties van de Impreza. De Britse raceautobouwer Prodrive presenteert in de vorm van deze Prodrive P25 een zogenoemde restomod op basis van die iconische tweedeurs Impreza.
Lees verder

Hyundai schetst Ioniq 6
Liefhebbers van auto's met gedurfd design en potentiƫle toekomstige EV-kopers, opgelet. Hyundai trekt deze maand nog het doek van zijn tweede model van de Ioniq-familie: de Ioniq 6. Hyundai deelt nu designschets van zijn op stapel staande lage en gelikt gelijnde elektrische auto.
Lees verder

'Stroomnet kan geen nieuwe laadpalen meer aan'
Het aantal elektrische auto's in Nederland neemt toe, met als onvermijdelijk gevolg dat er meer openbare laadpunten nodig zijn. In 2025 zijn er duizenden buurten in Nederland waar meer laadpalen nodig zijn, maar ze in de huidige situatie simpelweg niet neergezet kunnen worden. Dat zegt kennis- en innovatiecentrum ElaadNL tegen BNR.
Lees verder