Doorgaan naar hoofdcontent

BMW introduceert M3 Touring

AUTOZINE
BMW introduceert M3 Touring
BMW M GmbH voegt een nieuwe carrosserievariant toe aan het aanbod van sportieve modellen in de premium middenklasse. De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten. De aandrijftechnologie is volledig gericht op het leveren van prestaties. De 375 kW (510 pk) sterke zescilinder-in-lijn M TwinPower Turbo benzinemotor wordt gecombineerd met de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic en M xDrive vierwielaandrijving. Het nieuwe M model is dan ook exclusief leverbaar als BMW M3 Competition Touring met M xDrive.
Lees verder

Ford presenteert Electric SuperVan
Ford presenteert de Ford Pro Electric SuperVan. Het gaat hier om een bijzondere bedrijfswagen die een elektrisch hoofdstuk toevoegt aan de Ford SuperVan-serie. De elektrische superbus debuteert op het Goodwood Festival of Speed (23 t/m 26 juni 2022) in het Verenigd Koninkrijk. De Ford Pro Electric SuperVan maakt maximaal gebruik van de expertise van Ford en het potentieel van elektrische aandrijving. Het is de snelste en krachtigste bedrijfswagen van Ford tot nu toe, die Fords toewijding aan elektrificatie benadrukt.
Lees verder

Autotest: Volvo XC40
De Volvo XC40 is een groot succes. Dat dankt het model mede aan de elektrisch aangedreven versie. Die is sterker, stiller, comfortabeler en veel voordeliger per kilometer dan de varianten met verbrandingsmotor. Echter, tot nu toe was de "XC40 Recharge" met zijn overweldigende vermogen en vierwielaandrijving een stuk duurder dan de conventionele uitvoeringen. Daar komt nu verandering in met een versie met een realistisch vermogen en tweewielaandrijving. Zal deze "Single Engine" (P6) het succes van de XC40 verder versterken?
Lees verder

Opel bouwt 500.000ste Crossland
Opel heeft de 500.000ste Crossland gebouwd. Een belangrijke succesfactor van de Opel Crossland is het interieur in combinatie met relatief compacte buitenmaten. Binnen een lengte van 4,22 meter is er volop ruimte voor het gezin, terwijl de flexibele indeling zorgt voor veelzijdigheid. Zo is de achterbank verschuifbaar over een lengte van 15 cm, waarmee de inhoud van de bagageruimte eenvoudig kan worden uitgebreid van 410 naar 520 liter. Ook is de rugleuning van de achterbank in delen (60/40) neerklapbaar, waarmee in een handomdraai 1.255 liter bagageruimte voorhanden is.
Lees verder

DS introduceert nieuwe 7 Crossback
DS introduceert de tweede generatie van de 7 Crossback. De grote SUV oogt dynamischer dankzij scherpere lijnen en een krachtigere uitstraling. De vernieuwde voorzijde biedt een combinatie van design en kwaliteit dankzij de nauwe samenwerking tussen de teams van DS DESIGN STUDIO PARIS en de productie in de fabriek Mulhouse (FR). De eerste exemplaren arriveren in oktober 2022 bij de Nederlandse DS STORES. De nieuwe DS 7 is tevens online te bestellen, waarna de DS DELIVERY VALET de auto komt afleveren op de gewenste locatie.
Lees verder