Doorgaan naar hoofdcontent

BMW-lek elvendertig: ook X1 en iX1 één dag te vroeg te zien

AUTOFANS
BMW-lek elvendertig: ook X1 en iX1 één dag te vroeg te zien
Taal Nederlands Het lijkt stilaan een gewoonte te worden: BMW kondigt een lanceringsdatum aan voor een nieuw model, en zowat één dag op voorhand pakt de ene na de andere spion al uit met beelden. Die zetten af en toe de fanbase in rep en roer, maar deze keer is er niks te klagen. Dit zijn namelijk de nieuwe X1 en iX1, en wij zien hier geen graten in.
Lees verder

Vierpitterpower: Mercedes-AMG C 63 belooft 670 pk sterke hybride te worden
Taal Nederlands Mercedes-Benz heeft een paar eerste details verklapt over de nieuwe opper-AMG van de C-Klasse, en dat belooft een knaller te worden. Ondanks een verlies van vier cilinders zou hij toch krachtiger worden dan zijn voorganger, en dat dankt hij aan de nodige elektrificatie.
Lees verder

Peugeot plaagt met 408: kruising tussen crossover en coupé
Taal Nederlands Het is alweer even geleden, maar Peugeot voegt volgende maand nog eens een nieuw cijfertje aan zijn gamma toe. De 408 zal zich — hoe kan het ook anders — ergens tussen de 308 en de 508 positioneren, maar pakt de zaken toch anders aan. Zo spreekt de constructeur van een SUV-karakter in combinatie met een fastback-vorm. Volg je nog?
Lees verder

Mercedes-AMG E 63 S neemt afscheid als Final Edition (2022)
Taal Nederlands Een nieuwe generatie van de E-Klasse staat al te popelen in de coulissen, en dus valt het doek ook voor de E 63 S. De AMG-tuners zwaaien hem alvast uit met een 'Final Edition' in beperkte oplage. Die wordt meteen knap uitgerust — inclusief natuurlijk de V8-motor, want het is nog maar de vraag of die in de volgende generatie terugkomt…
Lees verder

Officieel: Nieuwe BMW X1 krijgt volwassen groeispurt (2022)
Taal Nederlands BMW heeft het doek getrokken van haar derde generatie X1 en die is op een haartje na zo groot geworden als de originele X3. Buiten een groeispurt krijgt BMW's kleinste SUV een cabine overladen met tech, benzine- & dieselmotoren en een volstrekt elektrische versie in de vorm van de iX1.
Lees verder