Doorgaan naar hoofdcontent

'BMW werkt aan i3 Touring, komt in 2027'

AUTOWEEK
'BMW werkt aan i3 Touring, komt in 2027'
BMW werkt aan een stationversie van de nieuwe, nog niet aangekondigde Europese i3. Dat meldt een ingewijde op het BMW-forum Bimmerpost. In 2027 moet de stekkerstation op de markt komen, gedetailleerde specificaties zijn op dit moment nog niet bekend.
Lees verder

Tesla Model S P85+ - 2013 - 205.037 km - Accudegradatie
Wanneer het je lukt om een Tesla Model S te vinden met levenslang gratis superchargen, koop je wat ons betreft een lot uit de loterij. Bastiaan Langeveld had een halfjaar nodig om er eentje te vinden, in Belgiƫ. Het was niet eens het gratis superchargen dat zijn aandacht trok bij deze auto. "Ik wilde namelijk perse een zevenzitter hebben. Ik heb een kinderrijk gezin dus ik heb veel zitplaatsen nodig.
Lees verder

Opel Astra (1995) - Liefhebber Gezocht
We hebben er weer eentje: een ongetwijfeld lang met de nek aangekeken auto die anno 2022 eigenlijk toch wel echt een liefhebber verdient. Een heuse Opel Astra sedan, die behalve met zijn uiterlijk zijn leeftijd niet snel verraadt.
Lees verder

Weblog Bas - De ware eenvoud
Ik heb me kostelijk vermaakt. Geen passie ligt me zo na aan het hart als die voor old- en youngtimers en hun eigenaars. Zeker in de hoek van de niet-poenerige merken zijn dat haast altijd prettige, ontspannen types. Dat gold niet minder voor de jury onder leiding van VW's designhoofd Klaus Zyciora, een gezelschap kenners […]
Lees verder

Defensie neemt waterstofauto's in gebruik
Defensie heeft deze week negen waterstofauto's in gebruik genomen. De ingebruikname van de waterstofauto's moet bijdragen aan het doel van Defensie om in 2030 emissievrij te kunnen rijden. In de loop van dit jaar zal de vloot verder uitgebreid gaan worden.
Lees verder