Doorgaan naar hoofdcontent

Brandstofprijs wordt 'hoog gehouden' ondanks zakkende olieprijs

AUTOWEEK
Brandstofprijs wordt 'hoog gehouden' ondanks zakkende olieprijs
De olieprijzen dalen, maar de prijs voor een liter benzine of diesel daalt amper mee. De oorzaak ligt grotendeels bij oliemaatschappijen die de prijs liever niet te snel verlagen. Dat stelt marktdeskundige Paul van Selms van United Consumers.
Lees verder

Renault Laguna III - Facelift Friday
De laatste Renault Laguna is volgens de legende ook meteen de beste. Vandaag richten we ons echter volledig op uiterlijkheden, meer specifiek de facelift van 2010!
Lees verder

Lotus gaat nooit vertoonde klassiekers t├│ch bouwen
Lotus gaat zijn eigen 'restomods' bouwen. Dat pakt het merk wel op een andere manier aan dan gebruikelijk is bij de gemoderniseerde klassiekers, want de Britten gaan klassiekers uit de jaren '60 en '70 tot leven brengen die nog nooit eerder in het openbaar verschenen of getoond zijn.
Lees verder

'Wat voegt de Peugeot 408 eigenlijk toe?'- AutoWeek podcast
Weer een nieuwe aflevering van De Uitlaat! Marco is terug van een verhit avontuur in Spanje en verbaast zich over de nieuwe Peugeot 408. Roy vraagt reed de Mustang Mach One: een apart USA-product met Europese tweaks. Luisteren kan hieronder, veel plezier!
Lees verder

Bentley brengt Speed Six opnieuw tot leven
Bentley gaat 12 nieuwe exemplaren van de Speed Six bouwen. Het merk maakt dat bekend op het Goodwood Festival of Speed. Bentley's personalisatieafdeling Mulliner gaat de reïncarnaties van de vooroorlogse racer in elkaar schroeven. Uiteraard komt dat met een bijzonder heftig prijskaartje.
Lees verder