Doorgaan naar hoofdcontent

Bugatti levert eerste Centodieci af

AUTOWEEK
Bugatti levert eerste Centodieci af
Bugatti heeft de eerste Centodieci afgeleverd. Het eerste exemplaar is op historisch verantwoorde wijze aangekleed.
Lees verder

Ford Focus ST vs. Volkswagen Golf GTI - Dubbeltest
Met de Ford Focus ST en Volkswagen Golf GTI hebben we twee van de laatst overgebleven hete hatchbacks in het C-segment bij elkaar. Maar het feit dat er niet zoveel keuze meer is als vroeger, betekent zeker niet dat fabrikanten het helemaal hebben opgegeven. Sterker nog, de ST en GTI zitten misschien wel dichter bij elkaar dan ooit.
Lees verder

Gridstraf voor Charles Leclerc in Canada
Charles Leclerc krijgt er een pittige opgave aan om de GP van Canada te winnen komende zondag. De Monegask krijgt een gridstraf vanwege het vervangen van een motoronderdeel.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - Wielrenners zijn lief, zo lang ze van N-wegen wegblijven
In onze duurtest-Peugeot 308 SW verbazen Stéphan en Frank zich over de teruggekeerde files. Hebben we nu niets geleerd van twee jaar thuiswerken? Wist je dat beiden in hun vrije tijd wielrennen? Tja, dan moeten ze wel iets vinden van de publieke woede die amateurrenners de laatste tijd over zich heen krijgen. Tenslotte bleek deze week dat een kwart van de jongeren wel eens zonder rijbewijs achter het stuur kropen. Als je het niet verder vertelt: Stéphan en Frank ook.
Lees verder

Ferrari: 'maximaal level 2 autonoom'
Ferrari wil met zijn tijd mee, zoveel is wel duidelijk. Toch zijn daar wel grenzen aan: qua autonomie gaat het merk niet verder dan het tweede niveau.
Lees verder