dinsdag 7 juni 2022

Chinees BYD loopt voor op Tesla in China

AUTOWEEK
Chinees BYD loopt voor op Tesla in China
De Chinese autobouwer BYD was in april de allergrootste op het gebied van EV's in China. Het bedrijf liet daarmee onder andere Tesla achter zich, al zegt dat in dit geval meer over Tesla dan over BYD.
Lees verder

Zwart masker voor Ford Focus
Grofweg een half jaar geleden stelde Ford in Europa de vernieuwde Focus voor. Ook in China gaat de Focus onder het mes, maar aldaar drogen de wijzigingen die Ford op het model doorvoert net even anders op.
Lees verder

Nieuwe Mitsubishi ASX: ook als plug-in hybride
Mitsubishi deelt een eerste afbeelding én de eerste behoorlijk uitgebreide technische informatie van de nieuwe ASX die in 2023 op de markt komt. Daarmee neemt Mitsubishi alle twijfel weg: de nieuwe ASX wordt Mitsubishi's versie van de Renault Captur.
Lees verder

Lamborghini Urus: 20.000 stuks gebouwd in 4 jaar
Sinds zijn introductie is de Urus met afstand het populairste model van Lamborghini. Vier jaar nadat het eerste exemplaar van de band liep heeft Lamborghini er het 20.000ste exemplaar van gebouwd. Daarmee is het de absolute verkooptopper in de geschiedenis van Lamborghini.
Lees verder

Gemiddelde prijs tweedehands auto ruim 23.000 euro
De vraag naar tweedehands auto's is nog altijd groot en dat heeft uiteraard zijn nawerking op de gemiddelde prijs die je voor een occasion moet neertellen. Autoscout24.nl doet de gemiddelde prijs van een op zijn site aangeboden gebruikte auto uit de doeken die die trend voor de zoveelste maand op rij bevestigt.
Lees verder