Doorgaan naar hoofdcontent

Citroën C4 X - Eerste kennismaking

AUTOWEEK
Citroën C4 X - Eerste kennismaking
Citroën voegt een tweede carrosserievariant toe aan het C4-aanbod. Het is geen stationwagen, geen cabrio en zelfs geen SUV, maar een heuse sedan. Dit is de C4 X!
Lees verder

Gefacelifte BMW X6 M rolt spierballen
BMW werkt aan een gefacelifte versie van de X6 en daar hoort natuurlijk ook een opgefriste sportieve M-versie bij. Het is die vernieuwde BMW X6 M die op deze spionagefoto's op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien is.
Lees verder

Autosector wil 'drastische maatregelen' na klimaatdeal
Het plan van de Europese Commissie om de CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's vanaf 2035 tot nul te reduceren, is met de steun van de Raad van de Europese Unie een stap dichter bij een definitieve inwerkingtreding. De Europese autobrancheorganisatie ACEA zegt het besluit te respecteren, maar wijst op de gevolgen ervan en roept op tot 'drastische maatregelen' om alles op termijn in goede banen te leiden.
Lees verder

Kwaliteit nieuwe auto's op dieptepunt
De bouwkwaliteit van auto's bevindt zich in een diep donker dal. Althans, als we de resultaten van het Amerikaanse onderzoeksbureau JD Power bekijken.
Lees verder

Opvallend autonieuws uit juni 1992 - Uit de Oude Doos
Iedere week word je in 'Start' in ons magazine helemaal bijgepraat over het belangrijkste autonieuws van de week. Dat deden we 30 jaar geleden ook al en het is met terugwerkende kracht leuk om te zien wat er toen speelde. We werpen een blik op de nieuwspagina's van week 26 van 1992.
Lees verder