Doorgaan naar hoofdcontent

De basis van autodesign met Niels van Roij - Jewelry

AUTOWEEK
De basis van autodesign met Niels van Roij - Jewelry
In deze driedelige serie neemt autodesigner Niels van Roij je mee in de wereld van autodesign. Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van een nieuwe auto? In deze aflevering vertelt Niels alles over de jewelery van een auto.
Lees verder

Lewis Hamilton laat GP van Canada mogelijk schieten
Lewis Hamilton komt komend weekend mogelijk niet in actie in de Grand Prix van Canada. Daar houdt teambaas Toto Wolff rekening mee. Hamilton heeft erg last van zijn rug na de GP van Azerbeidzjan.
Lees verder

Opel Calibra (1991) - Liefhebber gezocht
Het is moeilijk te bevatten dat deze schitterende Opel Calibra 31 jaar oud is. De zilvergrijze coupé uit 1991 staat in originele staat te koop in het klassiekeraanbod op deze site en dat trekt natuurlijk onze aandacht. We zien graag dat deze brave 2.0i bij een liefhebber terechtkomt. Zo'n nette met origineel Nederlands kenteken verdient dat.
Lees verder

Officieel: Lynk & Co 01 gefacelift
De inmiddels zes jaar oude maar in Europa slechts een aantal jaar bekende Lynk & Co 01 is gefacelift. De auto krijgt een iets ander front, een behoorlijk herziene achterzijde én nieuwe techniek.
Lees verder

Toys 4 Boys: oer-mini met elektrische aandrijflijn
De oer-Mini blijft tot de verbeelding spreken. Ditmaal is het het extravagante bedrijf Aznom Automotive dat met een elektrische aangedreven elektrische Mini komt. Dit is de Mini E-Classic.
Lees verder