Doorgaan naar hoofdcontent

Dit zijn de automusea in Nederland

AUTOWEEK
Dit zijn de automusea in Nederland
Liefhebber van oude auto's? Er zijn in Nederland meer automusea dan je wellicht zou denken! AutoWeek geeft een overzicht.
Lees verder

Kwart van jongeren reed wel eens auto zonder rijbewijs
Zonder rijbewijs achter het stuur van een auto kruipen is gevaarlijk, onverantwoord en bovendien kan het grote gevolgen hebben als het fout gaat. Toch weerhield dat een kwart van de jongeren tussen de 14 en 24 jaar er niet van om het ooit te doen.
Lees verder

Citroën Ami als stoerdere My Ami Buggy
Ken je de jolige My Ami Buggy Concept van Citroën nog? Van die stoerder aangeklede Ami heeft Citroën nu een productieversie gepresenteerd, al degradeert het studiemodel wel tot een speciale en vooralsnog puur aan de Franse markt voorbehouden speciale uitvoering.
Lees verder

Heb jij al Kentekenkennis?
Met de AutoWeek Kentekencheck krijg jij kentekenkennis over je volgende auto. Met onze kentekencheck is het mogelijk om op alle voertuigen in Nederland een kentekencheck uit te voeren. Dit geldt voor brommers, bedrijfswagens, auto's, motoren en campers. Nederland kent een uniek kentekenregistratiesysteem. Zolang een voertuig in Nederland verblijft, behoudt hij hetzelfde kenteken. Daardoor kunt u op basis van dit kenteken veel gegevens opvragen. Daarnaast kunt u op basis van een kenteken ook veel...
Lees verder

Cupra Born nu ook met 77 kWh accu
Cupra breidt het leveringsgamma van de elektrische Born langzaam maar gestaag uit. In april verrijkte het de Born-familie met een 231 pk sterke variant met de bekende 58 kWh accu en vanaf nu is die topversie er ook met een 77 kWh accupakket. Het is de eerste motorversie van de Cupra Born die deze long range accu krijgt.
Lees verder