woensdag 8 juni 2022

Dramatische verkoopverwachting nieuwe auto's in West-Europa

AUTOWEEK
Dramatische verkoopverwachting nieuwe auto's in West-Europa
De verkoop van nieuwe auto's wil op zijn zachtst gezegd niet vlotten dit jaar. Uit een nieuwe raming van LMC komt naar voren hoe dramatisch heel 2022 wat dat betreft lijkt te worden.
Lees verder

Mercedes C300e Estate - Afscheid duurtest
Na vier maanden C180 Limousine en drie maanden C300 e Estate weten we dat de nieuwe C-klasse met reguliere aandrijflijn (milde hybride) fijner rijdt dan de plug-in hybride. Toch heeft de C300 e indruk gemaakt. Nooit reden we zo veel en zo ver elektrisch met een PHEV.
Lees verder

Porsche 928 aangepakt door Nardone Automotive
'Restomods', klassieke auto's met een modern sausje, lijken alsmaar populairder te worden. Van de Porsche 911 zijn er inmiddels meer dan genoeg, maar een andere belangrijke auto uit de geschiedenis van het merk werd nooit onder handen genomen: de Porsche 928. Daar komt nu verandering in, want het Italiaanse bedrijfje Nardone Automotive presenteert zijn eigen moderne interpretatie van de 928.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 408: géén nieuwe 308 sedan
Peugeot heeft een nieuwe 408 in de ontwikkelingskamer staat die staat te trappelen om zich aan de Europese consument voor te stellen. AutoWeek kan je vandaag al een nieuwe Peugeot 408 laten zien, maar die komt hier niet op de markt. Hoe zit dat?
Lees verder

Weblog - Auto vier weken laten staan? Laat me niet lachen
Is autorijden je te duur aan het worden? Stop er dan gewoon eens mee! Dat lijkt althans een beetje de gedachte achter een 'uitdaging' die in het leven is geroepen door Milieu Centraal. Met een 'hippe' hashtag #geendruppelbenzine en een aantal discutabele berekeningen wordt de automobilist aangespoord om mee te doen aan een soort 'Dry […]
Lees verder