Doorgaan naar hoofdcontent

Duitsland gaat ban op brandstofauto niet steunen

AUTOWEEK
Duitsland gaat ban op brandstofauto niet steunen
Duitsland zegt het huidige plan van de Europese Unie om de verkoop van auto's met verbrandingsmotoren per 2035 volledig in de ban te doen niet te gaan steunen.
Lees verder

Alpha Icon: eindelijk de eerste
In nog geen twee jaar tijd heeft de Amerikaanse start-up Alpha Motor Corporation een gigantisch portfolio met denkbeeldige modellen bedacht. Een echte auto heeft met bedrijf echter nog niet gebouwd. Het zou zomaar kunnen dat AutoWeek je het eerste model van het ambitieuze bedrijf kan laten zien dat wél in productie gaat.
Lees verder

Volkswagen: 'Productie loopt risico door stop Russisch gas'
Als de Russische gasleveringen aan Duitsland ineens gestopt worden, loopt Volkswagen risico's met de productie in zijn fabrieken. Dat zei CEO Herbert Diess tegen persbureau Bloomberg op het Qatar Economic Forum. Daarom moet Volkswagen voorlopig zijn heil zoeken bij een andere, meer vervuilende energiebron.
Lees verder

Toyota RAV4 subtiel verbeterd
De Toyota RAV4 profiteert van een kleine moderniseringsslag. De SUV wordt daarbij vooral vanbinnen aangepakt. De vernieuwde RAV4 schermt met vernieuwde schermen en komt aan het eind van dit jaar naar Nederland.
Lees verder

Twee schuurvondsten - Liefhebber Gezocht
Het is ongetwijfeld de droom van veel autoliefhebbers: achterin een garagebox, stal of schuur een jarenlang vergeten exemplaar van een model waar je een zwak voor hebt. Met de twee hoofdrolspelers van deze aflevering van Liefhebber Gezocht zetten we twee auto's in het zonnetje die het zo te zien jarenlang van automobiele warmte verstoken waren: een Suzuki SC100 GX uit 1983 en een Ford Sierra uit 1990.
Lees verder