Doorgaan naar hoofdcontent

EK Grasbaan semi finale 1 Holsted (Denemarken)

KNMV
EK Grasbaan semi finale 1 Holsted (Denemarken)
Op zaterdag 25 juni 2022 wordt de eerste halve finale voor het EK Grasbaan gereden in het Deense Holsted. Voor Nederland komen William Kruit en Mika Meijer aan de start. Nieuws en uitslagen op baansportfansite.nl Uitslagen bij FIM Europe Het bericht EK Grasbaan semi finale 1 Holsted (Denemarken)...
Lees verder

EMX85 en EMX65 Kaplice (Tsjechië)
De vijfde wedstrijd voor het Europees Kampioenschap EMX85 en EMX65 in de Noord-West zone is in het weekend van 25 en 26 juni 2022 in het Tsjechische Kaplice. Uitslagen en totaalstanden bij FIM Europe Het bericht EMX85 en EMX65 Kaplice (Tsjechië) verscheen eerst op KNMV.
Lees verder

MXGP Samota-Sumbawa (Indonesië)
De twaalfde ronde voor het Wereldkampioenschap Motocross is de MXGP of Indonesia in het weekend van 25 en 26 juni 2022 op het circuit van Samota-Sumbawa. Tijdschema Live timing Uitslagen en totaalstanden Het bericht MXGP Samota-Sumbawa (Indonesië) verscheen eerst op KNMV.
Lees verder

WK Zijspancross Lommel (België)
De derde ronde voor het Wereldkampioenschap Zijspancross is in het weekend van 25 en 26 juni 2022 in het Belgische Lommel. Uitslagen en totaalstanden bij FIM Het bericht WK Zijspancross Lommel (België) verscheen eerst op KNMV.
Lees verder

Motul TT Assen
De elfde ronde voor het Wereldkampioenschap MotoGP, Moto2 en Moto3 is in het weekend van 24 tot en met 26 juni 2022 op TT Circuit Assen. Tijdschema en uitslagen op Racesport.nl Northern Talent Cup Kwalificatie: Jurrien van Crugten heeft zich vrijdagmiddag verzekerd van de pole. De jonge Nederlander...
Lees verder