donderdag 9 juni 2022

Facelift voor Nissan Altima

AUTOWEEK
Facelift voor Nissan Altima
Nissan houdt in de VS zijn 'midsize' sedan, de Nissan Altima, tegen het licht. De auto krijgt een nieuw front, maar tegelijkertijd is duidelijk dat het geld tegenwoordig met SUV's wordt verdiend.
Lees verder

Range Rover Sport - Eerste Kennismaking
Kort na de nieuwe grote Range Rover maken we nu kennis met de nauw verwante Range Rover Sport. Het design is strakker, het interieur is ruimer, hij komt als EV en voor de liefhebber is hij er ook met een V8. Cornelis liep er alvast een rondje omheen.
Lees verder

Tesla Model X - 2017 - 152.784 km - Accudegradatie
De accu uit de Tesla Model X van Kevin is niet de allerbeste die we ooit hebben gemeten. Voorlopig laat de ICT'er die nog gewoon in zijn auto zitten. Daarna wacht waarschijnlijk een toekomst voor stationaire inzet.
Lees verder

Spektakel gegarandeerd - Vooruitblik GP Azerbeidzjan
Tot nu toe heeft Max Verstappen weinig geluk gehad in Azerbeidzjan. Motorproblemen, een crash met Daniel Ricciardo en een klapband weerhielden hem er tot nu toe van het podium. Met de hete adem van teamgenoot Segio Pérez in zijn nek is Verstappen er komend weekeinde alles aan gelegen om daar verandering in te brengen.
Lees verder

Wartburg 311 (1964) - In het Wild
Vraag aan een willekeurig iemand om een automerk uit de voormalige DDR op te noemen en de kans is bijzonder groot dat diegene 'Trabant' zegt. Toch was er ook nog een ander merk actief in het communistische oosten van Duitsland: Wartburg. Deze Wartburg 311 was één van de eerste modellen onder de merknaam. Dit exemplaar overleefde de tand des tijds, maar heeft nog wel wat liefde nodig.
Lees verder