Doorgaan naar hoofdcontent

Facelift voor Volkswagen Touareg

AUTOWEEK
Facelift voor Volkswagen Touareg
De Volkswagen Touareg is dit jaar vier jaar oud en dat betekent dat er achter de tekentafels al lang en breed lijnen op papier zijn gezet van een gemoderniseerde variant. Op deze spionagefoto's zien we de gefacelifte Touareg voor het eerst.
Lees verder

Rijkswaterstaat waarschuwt voor files door boerenprotesten
Automobilisten moeten op 22 juni rekenen op een heftige ochtend- en avondspits. Daarvoor waarschuwt Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat adviseert om woensdag thuis te werken als dit mogelijk is.
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé IV: vanaf €51.890
In de vorm van de Enyaq Coupé iV heeft de Skoda Enyaq iV een zustermodel met een sterker aflopende daklijn. Die Skoda Enyaq Coupé iV was er vooralsnog alleen als 299 pk sterke RS, maar is vanaf nu ook met mildere aandrijflijnen te bestellen.
Lees verder

Nissan Prairie 1.8 GSL (1985) - Klokje Rond
Iets meer dan veertig jaar geleden had Nissan een ware wereldprimeur met de Prairie, en het getuigde niet alleen van visie maar ook van lef om zo'n auto op de markt te brengen. De kans om er nu een tegen te komen is ongeveer net zo groot als die op een Elfstedentocht en alleen dat is al reden genoeg om Branko Westra met zijn in uitmuntende staat verkerende Prairie in de schijnwerpers te zetten.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-AMG GLC 63 gesnapt
Mercedes-Benz presenteerde begin deze maand de gloednieuwe GLC. Uiteraard komt daar ook weer minstens één door Mercedes-AMG onder handen genomen versie van en die is nu op de gevoelige plaat vastgelegd.
Lees verder