Doorgaan naar hoofdcontent

Ferrari licht eerste EV toe

AUTOWEEK
Ferrari licht eerste EV toe
Ferrari komt in 2025 voor het eerst met een EV. Dat is geen nieuws, maar de Italianen laten nu wel vast iets doorschemeren van wat we kunnen verwachten van de allereerste elektrische Ferrari.
Lees verder

Sony Honda Mobility is officieel: EV's vanaf 2025
Honda en Sony hebben een klap gegeven op het plan samen een joint-venture op te richten. De twee bedrijven hebben handtekeningen gezet onder documenten die het beoogde samenwerkingsverband officieel maken. Sony en Honda gaan vanaf 2025 samen elektrische auto's ontwikkelen en verkopen.
Lees verder

Facelift voor Mercedes' meest opulente SUV
Mercedes-Benz is achter de schermen druk in de weer met het opwaarderen van de GLS en dat betekent dat ook de absolute topversie van die SUV binnenkort een opfrisbeurt. Op een nieuwe set spionageplaten is die vernieuwde Mercedes-Maybach GLS uitgebreid te zien, al wordt niet direct duidelijk wat er precies verandert.
Lees verder

Volkswagen ID Buzz krijgt sportieve GTX-versie
Volkswagen zegt helemaal in zijn nopjes te zijn met de verkoopprestaties van de sportieve GTX-versies van de ID4 en ID5. Zo tevreden zelfs, dat het merk het GTX-label in de toekomst aan al zijn elektrische ID-modellen hangt. Dus ook aan de ID Buzz!
Lees verder

FIA neemt maatregelen tegen stuiterende F1-auto's
Wie het Formule 1-seizoen volgt heeft ongetwijfeld iets meegekregen van de heftig stuiterende F1-auto's die coureurs als Lewis Hamilton niet alleen kopzorgen, maar ook een pijnlijke rug opleveren. FIA neemt twee maatregelen om overmatig stuiterwerk tegen te gaan.
Lees verder