Doorgaan naar hoofdcontent

Fiat 500X Hybrid - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Fiat 500X Hybrid - Eerste rijtest
Naast de 'gewone' Fiat 500 kennen we inmiddels een geheel nieuwe en volledig elektrische Fiat 500e. De grotere 500X moet er echter nog even in zijn oorspronkelijke vorm tegenaan, zij het met een geƫlektrificeerde aandrijflijn.
Lees verder

Nissan Juke Hybrid - Eerste rijtest
De Nissan Juke is al een tijdje op de markt maar kende nog geen enkele vorm van elektrificatie. Maar nu is er de hybride aandrijflijn van de Renault Captur.
Lees verder

Audi S8 - Eerste rijtest
De Audi S8 claimt ondanks zijn forse formaat een sportieve inborst te hebben. Om te kijken of dat zo is, rijden we hem op straat en circuit.
Lees verder

Toyota GR Supra MT - Eerste rijtest
Met de hashtag #savethemanual die Toyota onlangs de lucht in slingerde, worden woorden omgezet in daden: maak kennis met de handgeschakelde GR Supra.
Lees verder

MG ZT-T 180 – 2005 – 300.905 km - Klokje Rond
Marcel Weening zou je kunnen kennen, omdat hij een jaar of tien geleden als eens in Klokje Rond stond met een MG ZT. Toen reed hij een diesel. Na een uitstapje in een Kia Cee'd keerde hij terug naar zijn oude liefde. Vijf jaar geleden kocht hij weer zo'n MG, dit keer met een benzine-V6. "Maar nu ben ik er wel een beetje klaar mee, merk ik", zegt hij. Toen zijn auto de drie ton haalde, moest Marcel opnieuw aan ons denken. Eens kijken of we zijn auto een waardig afscheid kunnen geven.
Lees verder