Doorgaan naar hoofdcontent

Ford Puma – Opel Mokka – Toyota Yaris Cross – Volkswagen T-Cross - Multitest

AUTOWEEK
Ford Puma – Opel Mokka – Toyota Yaris Cross – Volkswagen T-Cross - Multitest
Met de Yaris Cross is Toyota een herintreder in het segment der compacte cross-overs. Voorzien van een hybride aandrijflijn kennen we de auto inmiddels maar al te goed. Maar weet hij zich ook staande te houden met conventionele techniek? Met de Ford Puma, Opel Mokka en Volkswagen T-Cross zoeken we het antwoord. Kunnen de Japanners een vuist maken?
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 26
AutoWeek 26 kun je vanaf woensdag kopen in de winkel of deze week bij je in de brievenbus verwachten. De ultieme B-segment cross-over multitest tref je aan in deze editie. We vertellen je over onze eerste ervaringen met de nieuwe, verder verfijnde Honda Civic, die voortaan altijd een hybride is. Heeft de Opel Manta A inderdaad model gestaan voor de Mokka-e en andere Opels met de Vizor-neus? Je leest het op pagina 46.
Lees verder

Mahindra Scorpio-N: eerste nieuwe in 20 jaar
Ook vandaag gluren we weer over de grens om te bekijken wat zich daar allemaal op automobiel vlak afspeelt. We eindigen in India waar Mahindra na twintig jaar met een nieuwe Scorpio komt.
Lees verder

MG 4 Electric: tot 450 kilometer elektrisch
Dit is de MG 4 Electric, een splinternieuwe elektrische hatchback die in het vierde kwartaal van dit jaar ook in Nederland op de markt komt. De MG 4 Electric heeft een actieradius van tot 450 kilometer en bezorgt de Volkswagen ID3 in afwachting van de prijsstelling mogelijk onrustige nachten.
Lees verder

Red Bull RB17 wordt zeer exclusieve hybride hypercar
Red Bull komt voor het eerst met een geheel eigen hypercar. De auto luistert naar de naam RB17 en is ontwikkeld door Red Bull Advanced Technologies. Het ontwerp komt van de hand van Adrian Newey, de legendarische F1-auto-ontwerper van Red Bull Racing.
Lees verder